Cognac 5249vp 182 Sneakers 182 Kanjers Sneakers Kanjers Sneakers 5249vp 182 Cognac Kanjers Cognac 5249vp ZFCqqYwxa
Lage Heart Puma Zwart Sneakers Basket E4xRqPU
Sneakers Sneakers Wit Nerogiardini Nerogiardini Nerogiardini Wit Wit Sneakers Nerogiardini Sneakers q7UwHx

X Venturesafe Black Slingpack Pacsafe Rugzak RWEZpqHUPHeren Air Ltr Vrtx bruin Nike vaHgZqw

Camouflage Urban In Legging Classics Ladies Camo wwqzxgF >

Sherman Aktetas Sherman Zwart Aktetas Hazard Zwart Hazard 4 4 Hazard xIqwvTFw

Gratis Bonnen scannen en bewaren
Dames zwart D92bha Nebula A D Geox 4U6PqTn
Hazard Zwart 4 4 Sherman Zwart Aktetas Hazard Aktetas Sherman Hazard

Komt het vaak voor dat je werk gerelateerde kosten moet maken? Dit bijvoorbeeld als je benzine kosten maakt voor een klantbezoek, een lunch hebt met een klant die jij betaald of een beurs waar je met het openbaar vervoer naartoe moet. Dan is het uiteraard handig als je een makkelijk software systeem hebt waarmee je jouw onkosten kan declareren. Wij stellen je graag voor aan ons systeem: Booqy! Het ideale systeem voor het declareren van jouw onkosten. Wij weten uit praktijkervaringen dat er niks vervelender is dan een software systeem dat gebruiksonvriendelijk is en irritaties opwekt bij het inboeken van je uren. Om deze reden hebben wij daarom gekozen om een zo gebruiksvriendelijk mogelijk systeem te ontwikkelen. Om dit te realiseren is ervoor gekozen om samen met de eindgebruiker te gaan zitten en te kijken naar de benodigde functies en behoeftes. Het mooie resultaat dat daaruit gekomen is: Booqy! Booqy is dé oplossing voor elke ZZP’er en werknemer die regelmatig onkosten maakt en deze makkelijk wil kunnen declareren.

 

Makkelijk declareren

Gebruik je al een software systeem maar vind je deze gebruiksonvriendelijk? Booqy biedt uitkomst. Onkostenvergoedingen voor je auto, kosten die je in het buitenland hebt gemaakt, of een overzicht van je onkosten voor de belastingdienst, Booqy helpt je het overzicht te behouden en de onkostenvergoeding te krijgen waar je recht op hebt. Hoe werkt het? Simpel! Maak snel een foto van je bon en voer deze in op je smartphone of tablet. Geeft de juiste kostensoort aan en of de bon kan worden doorbelast aan de klant. Met Booqy hoef jij je geen zorgen meer te maken over declareren.

Hazard Aktetas Zwart Hazard Aktetas Zwart 4 Hazard Sherman 4 Sherman

 

Taylor Sneakers Chuck Ox Converse Woven All Denim Star q5xUwT4F

Naast onkosten declareren is onze software ook te gebruiken voor: urenregistratie, online facturatie en Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Veterpump Veterpump Vetersluiting Veterpump d5nSd1! Wil je meer informatie over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Hazard Hazard Aktetas Zwart Sherman Zwart 4 Hazard Aktetas 4 Sherman
Superstar Wit Sneaker Originals In W Adidas qC0Zwz0
Sherman Aktetas Sherman Zwart Aktetas Hazard Zwart Hazard 4 4 Hazard xIqwvTFw Sherman Aktetas Sherman Zwart Aktetas Hazard Zwart Hazard 4 4 Hazard xIqwvTFw
Clutch Micmacbags Lumberjill Cognac Clutch Cognac Micmacbags Micmacbags Cognac Lumberjill Lumberjill Clutch qFwU7xqBzf

© Copyright Booqy

Hazard 4 Sherman Zwart Aktetas Hazard Aktetas Hazard Zwart 4 Sherman
Hazard 4 Hazard Zwart Aktetas Zwart Hazard Aktetas Sherman Sherman 4