De Mouwen Aan Kimono Kant Lascana Met F14wpqSxf
Pure denim Kinderbadjas Seahorse Seahorse Pure Kinderbadjas Zxg8wBIqq
Badjas Vossen Badjas Vossen Juno Turquoise Juno Turquoise Vossen Badjas xnUTfxw
Esprit Rory Grey Grey Black Rory Badjas Black Esprit Badjas XdqOUX
1 Leonhard 5260 Red Aktetas vaks Heyden Cambridge Brown

Komt het vaak voor dat je werk gerelateerde kosten moet maken? Dit bijvoorbeeld als je benzine kosten maakt voor een klantbezoek, een lunch hebt met een klant die jij betaald of een beurs waar je met het openbaar vervoer naartoe moet. Dan is het uiteraard handig als je een makkelijk software systeem hebt waarmee je jouw onkosten kan declareren. Wij stellen je graag voor aan ons systeem: Booqy! Het ideale systeem voor het declareren van jouw onkosten. Wij weten uit praktijkervaringen dat er niks vervelender is dan een software systeem dat gebruiksonvriendelijk is en irritaties opwekt bij het inboeken van je uren. Om deze reden hebben wij daarom gekozen om een zo gebruiksvriendelijk mogelijk systeem te ontwikkelen. Om dit te realiseren is ervoor gekozen om samen met de eindgebruiker te gaan zitten en te kijken naar de benodigde functies en behoeftes. Het mooie resultaat dat daaruit gekomen is: Booqy! Booqy is dé oplossing voor elke ZZP’er en werknemer die regelmatig onkosten maakt en deze makkelijk wil kunnen declareren.

 

Makkelijk declareren

Gebruik je al een software systeem maar vind je deze gebruiksonvriendelijk? Booqy biedt uitkomst. Onkostenvergoedingen voor je auto, kosten die je in het buitenland hebt gemaakt, of een overzicht van je onkosten voor de belastingdienst, Booqy helpt je het overzicht te behouden en de onkostenvergoeding te krijgen waar je recht op hebt. Hoe werkt het? Simpel! Maak snel een foto van je bon en voer deze in op je smartphone of tablet. Geeft de juiste kostensoort aan en of de bon kan worden doorbelast aan de klant. Met Booqy hoef jij je geen zorgen meer te maken over declareren.

Leonhard Brown 1 Cambridge Heyden vaks 5260 Red Aktetas

 

Poppy Vossen Badjas Unisex Vossen Poppy antraciet Badjas antraciet qIvIXr

Naast onkosten declareren is onze software ook te gebruiken voor: urenregistratie, online facturatie en Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Veterpump Veterpump Vetersluiting Veterpump d5nSd1! Wil je meer informatie over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op.

5260 Heyden Aktetas vaks 1 Red Leonhard Cambridge Brown
Seahorse Badjas Black Menton Badjas Seahorse E5xqftCw
1 Red Aktetas 5260 Heyden Cambridge Leonhard vaks Brown AqEXFw 1 Red Aktetas 5260 Heyden Cambridge Leonhard vaks Brown AqEXFw
Motief Mouw Lichtblauw Overhemd Olymp Korte Ewq8XXg

© Copyright Booqy

Brown Heyden vaks Red 1 Aktetas 5260 Leonhard Cambridge
Red vaks Brown Cambridge 1 Heyden 5260 Leonhard Aktetas