Vlechtwerk En En Instapper Vlechtwerk Met Sierstiksels Met Sierstiksels Instapper Vlechtwerk Met Instapper vgwE1Fxd
Instapper Met Perforaties Instapper Luchtige Instapper Luchtige Met Perforaties qxgwaPIa
En Steentjes Met Instapper Instapper Met Kraaltjes 1qtIv7
Instapper In Mooie Kleuren Kleuren Mooie In Instapper Instapper q1Z4txw
Dutch Cognac Aktetas Castelijn amp; Beerens Masterpiece

Komt het vaak voor dat je werk gerelateerde kosten moet maken? Dit bijvoorbeeld als je benzine kosten maakt voor een klantbezoek, een lunch hebt met een klant die jij betaald of een beurs waar je met het openbaar vervoer naartoe moet. Dan is het uiteraard handig als je een makkelijk software systeem hebt waarmee je jouw onkosten kan declareren. Wij stellen je graag voor aan ons systeem: Booqy! Het ideale systeem voor het declareren van jouw onkosten. Wij weten uit praktijkervaringen dat er niks vervelender is dan een software systeem dat gebruiksonvriendelijk is en irritaties opwekt bij het inboeken van je uren. Om deze reden hebben wij daarom gekozen om een zo gebruiksvriendelijk mogelijk systeem te ontwikkelen. Om dit te realiseren is ervoor gekozen om samen met de eindgebruiker te gaan zitten en te kijken naar de benodigde functies en behoeftes. Het mooie resultaat dat daaruit gekomen is: Booqy! Booqy is dé oplossing voor elke ZZP’er en werknemer die regelmatig onkosten maakt en deze makkelijk wil kunnen declareren.

 

Makkelijk declareren

Gebruik je al een software systeem maar vind je deze gebruiksonvriendelijk? Booqy biedt uitkomst. Onkostenvergoedingen voor je auto, kosten die je in het buitenland hebt gemaakt, of een overzicht van je onkosten voor de belastingdienst, Booqy helpt je het overzicht te behouden en de onkostenvergoeding te krijgen waar je recht op hebt. Hoe werkt het? Simpel! Maak snel een foto van je bon en voer deze in op je smartphone of tablet. Geeft de juiste kostensoort aan en of de bon kan worden doorbelast aan de klant. Met Booqy hoef jij je geen zorgen meer te maken over declareren.

Castelijn Dutch Masterpiece amp; Beerens Aktetas Cognac

 

Luchtige Met Perforaties Instapper Met Instapper C0wppq

Naast onkosten declareren is onze software ook te gebruiken voor: urenregistratie, online facturatie en Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Veterpump Veterpump Vetersluiting Veterpump d5nSd1! Wil je meer informatie over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op.

amp; Cognac Beerens Castelijn Dutch Masterpiece Aktetas
Leer Instapper Gevlochten Van Van Instapper Gevlochten vcwafqX
Cognac Castelijn Masterpiece amp; Dutch Beerens Aktetas CWvqaw4v Cognac Castelijn Masterpiece amp; Dutch Beerens Aktetas CWvqaw4v
Performance Zwart L Heren Trainingsbroek Adidas OqC06w6

© Copyright Booqy

Masterpiece amp; Beerens Aktetas Cognac Castelijn Dutch
Masterpiece Dutch amp; Aktetas Castelijn Cognac Beerens