Bull shirt Angry Brand My T HqYvvw
Mouwloos Beeren Beeren Shirt Mouwloos zwart Shirt zwart xwCwSRIq
Maat Blauw 80 trey Duplo shirt T 406 FqxX48
Voor 2018 Away Fc Barcelona Geel Met Stadium Mouwen Voetbalshirt 19 Heren Lange Oq7r6zxwOC
Nylon Tas Met Urban Moda Factory Van

Komt het vaak voor dat je werk gerelateerde kosten moet maken? Dit bijvoorbeeld als je benzine kosten maakt voor een klantbezoek, een lunch hebt met een klant die jij betaald of een beurs waar je met het openbaar vervoer naartoe moet. Dan is het uiteraard handig als je een makkelijk software systeem hebt waarmee je jouw onkosten kan declareren. Wij stellen je graag voor aan ons systeem: Booqy! Het ideale systeem voor het declareren van jouw onkosten. Wij weten uit praktijkervaringen dat er niks vervelender is dan een software systeem dat gebruiksonvriendelijk is en irritaties opwekt bij het inboeken van je uren. Om deze reden hebben wij daarom gekozen om een zo gebruiksvriendelijk mogelijk systeem te ontwikkelen. Om dit te realiseren is ervoor gekozen om samen met de eindgebruiker te gaan zitten en te kijken naar de benodigde functies en behoeftes. Het mooie resultaat dat daaruit gekomen is: Booqy! Booqy is dé oplossing voor elke ZZP’er en werknemer die regelmatig onkosten maakt en deze makkelijk wil kunnen declareren.

 

Makkelijk declareren

Gebruik je al een software systeem maar vind je deze gebruiksonvriendelijk? Booqy biedt uitkomst. Onkostenvergoedingen voor je auto, kosten die je in het buitenland hebt gemaakt, of een overzicht van je onkosten voor de belastingdienst, Booqy helpt je het overzicht te behouden en de onkostenvergoeding te krijgen waar je recht op hebt. Hoe werkt het? Simpel! Maak snel een foto van je bon en voer deze in op je smartphone of tablet. Geeft de juiste kostensoort aan en of de bon kan worden doorbelast aan de klant. Met Booqy hoef jij je geen zorgen meer te maken over declareren.

Nylon Moda Met Tas Factory Van Urban

 

Wit Kastanjebruin Fred Perry Polo Streepje Tx7qX4XFwW

Naast onkosten declareren is onze software ook te gebruiken voor: urenregistratie, online facturatie en Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Veterpump Veterpump Vetersluiting Veterpump d5nSd1! Wil je meer informatie over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Moda Met Factory Urban Van Tas Nylon
Shirt Pique Zwart s S Superdry Polo' 'classic HfBnHa
Moda Urban Met Van Tas Factory Nylon YxPx6A Moda Urban Met Van Tas Factory Nylon YxPx6A
Fuse Race John Finis Slate 24 Dames Badpak q4RnA6w

© Copyright Booqy

Factory Urban Van Nylon Tas Moda Met
Van Urban Met Moda Tas Nylon Factory