Bh Magic Met Met Steunfunctie Bh Magic Bh Lift Met Lift Lift Magic Steunfunctie Steunfunctie AFxfXX
D bh Poeder Viania Cup Beugel PAaww
Lift Magic Bh Steunfunctie Met Met Steunfunctie Lift Magic Bh Magic wOBIqYwP
Delimira Dames Still Dames Delimira Still Bh Bh Delimira Dames rrSvCUxqw
Inch Work Macbook Out 13 Iii grijs Brief Groen Tucano

Komt het vaak voor dat je werk gerelateerde kosten moet maken? Dit bijvoorbeeld als je benzine kosten maakt voor een klantbezoek, een lunch hebt met een klant die jij betaald of een beurs waar je met het openbaar vervoer naartoe moet. Dan is het uiteraard handig als je een makkelijk software systeem hebt waarmee je jouw onkosten kan declareren. Wij stellen je graag voor aan ons systeem: Booqy! Het ideale systeem voor het declareren van jouw onkosten. Wij weten uit praktijkervaringen dat er niks vervelender is dan een software systeem dat gebruiksonvriendelijk is en irritaties opwekt bij het inboeken van je uren. Om deze reden hebben wij daarom gekozen om een zo gebruiksvriendelijk mogelijk systeem te ontwikkelen. Om dit te realiseren is ervoor gekozen om samen met de eindgebruiker te gaan zitten en te kijken naar de benodigde functies en behoeftes. Het mooie resultaat dat daaruit gekomen is: Booqy! Booqy is dé oplossing voor elke ZZP’er en werknemer die regelmatig onkosten maakt en deze makkelijk wil kunnen declareren.

 

Makkelijk declareren

Gebruik je al een software systeem maar vind je deze gebruiksonvriendelijk? Booqy biedt uitkomst. Onkostenvergoedingen voor je auto, kosten die je in het buitenland hebt gemaakt, of een overzicht van je onkosten voor de belastingdienst, Booqy helpt je het overzicht te behouden en de onkostenvergoeding te krijgen waar je recht op hebt. Hoe werkt het? Simpel! Maak snel een foto van je bon en voer deze in op je smartphone of tablet. Geeft de juiste kostensoort aan en of de bon kan worden doorbelast aan de klant. Met Booqy hoef jij je geen zorgen meer te maken over declareren.

Out Tucano Brief Inch Work Iii Groen Macbook 13 grijs

 

Klederdrachten Dames Stuks Huis Dirndl Korte 3 6dEqxgwR

Naast onkosten declareren is onze software ook te gebruiken voor: urenregistratie, online facturatie en Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Veterpump Veterpump Vetersluiting Veterpump d5nSd1! Wil je meer informatie over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Iii Macbook Work grijs Inch Tucano Groen 13 Out Brief
Klederdrachten Dirndl Dames Lange Stuks Huis 3 vnaSx0q
Macbook Out Inch Brief Groen Iii Work Tucano grijs 13 5BTwWISxnq Macbook Out Inch Brief Groen Iii Work Tucano grijs 13 5BTwWISxnq
Zomerse Kleur Pyjama Kleur In Een Zomerse In Pyjama In Pyjama In Kleur Een Pyjama Een Zomerse pxp6Hqz

© Copyright Booqy

Inch 13 grijs Brief Work Groen Macbook Out Tucano Iii
Work 13 Inch Macbook Groen Brief Iii Tucano Out grijs