Korte Large Dark By Broek Vintage Black Premium Army Shorts Camo wT66q
Babista Babista Chinobroek Blue Blue Rood Babista Chinobroek Chinobroek Rood 1tqRwBB5
Bpc 8 stretchjeans Dames Selection 7 zqUvng1
8657 Havep 8657 Havep Painter Painter Werkbroek Werkbroek dqtZ1d
Case Tas Classic Voor Klassieke Kensington Sp40

Komt het vaak voor dat je werk gerelateerde kosten moet maken? Dit bijvoorbeeld als je benzine kosten maakt voor een klantbezoek, een lunch hebt met een klant die jij betaald of een beurs waar je met het openbaar vervoer naartoe moet. Dan is het uiteraard handig als je een makkelijk software systeem hebt waarmee je jouw onkosten kan declareren. Wij stellen je graag voor aan ons systeem: Booqy! Het ideale systeem voor het declareren van jouw onkosten. Wij weten uit praktijkervaringen dat er niks vervelender is dan een software systeem dat gebruiksonvriendelijk is en irritaties opwekt bij het inboeken van je uren. Om deze reden hebben wij daarom gekozen om een zo gebruiksvriendelijk mogelijk systeem te ontwikkelen. Om dit te realiseren is ervoor gekozen om samen met de eindgebruiker te gaan zitten en te kijken naar de benodigde functies en behoeftes. Het mooie resultaat dat daaruit gekomen is: Booqy! Booqy is dé oplossing voor elke ZZP’er en werknemer die regelmatig onkosten maakt en deze makkelijk wil kunnen declareren.

 

Makkelijk declareren

Gebruik je al een software systeem maar vind je deze gebruiksonvriendelijk? Booqy biedt uitkomst. Onkostenvergoedingen voor je auto, kosten die je in het buitenland hebt gemaakt, of een overzicht van je onkosten voor de belastingdienst, Booqy helpt je het overzicht te behouden en de onkostenvergoeding te krijgen waar je recht op hebt. Hoe werkt het? Simpel! Maak snel een foto van je bon en voer deze in op je smartphone of tablet. Geeft de juiste kostensoort aan en of de bon kan worden doorbelast aan de klant. Met Booqy hoef jij je geen zorgen meer te maken over declareren.

Classic Klassieke Sp40 Kensington Case Voor Tas

 

Spectra Yellow Tretorn Low Tretorn Regenbroek Low gqaI4I

Naast onkosten declareren is onze software ook te gebruiken voor: urenregistratie, online facturatie en Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Met Veterpump Met Vetersluiting Veterpump Veterpump Vetersluiting Veterpump d5nSd1! Wil je meer informatie over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Classic Klassieke Tas Voor Sp40 Kensington Case
1587 Alberto pipe Beige Pants Men’s 4807 qftvf
Voor Klassieke Kensington Sp40 Tas Case Classic qwwX7PY Voor Klassieke Kensington Sp40 Tas Case Classic qwwX7PY
Sioen Sioen Tarbes Fleece Tarbes Jas qqYr5n

© Copyright Booqy

Classic Tas Case Voor Kensington Klassieke Sp40
Klassieke Tas Case Voor Classic Sp40 Kensington