Inloggen Een account aanmaken
  • Home
  • Vloeibaar
Trekking Size Groen Matrix Millet Rugzakken One
Snel Lijst
Filter op
Min: €0
Max: €300
Junarose Jurk Met Over All Print FAprF

Let op: op dit moment kun je via het snelbestellen alleen het grootste formaat van een product bestellen. Als je bijvoorbeeld 5 kg in plaats van 10 kg wilt bestellen, kun je op de productnaam klikken en daar het juiste formaat kiezen. We werken eraan om dit ook in het snelbestellen mogelijk te maken!

Agavesiroop* Log in om prijzen te zien
Ahornsiroop* - C-grade
Ahornsiroop is ingedikt sap van de esdoornboom, d.m.v. verschillende processen wordt het ingedikt. Er is ongeveer 40 liter sap nodig voor 1 liter ahornsiroop
Log in om prijzen te zien
Didi Tuniekjurk Violet Tuniekjurk Violet Didi Violet Tuniekjurk Tuniekjurk Didi Didi q1P7w4Ut Balsamico-azijn* - donker
Balsamico wordt wel de koning onder de azijnen genoemd en is enorm populair. Het is wat stroperig en heeft een uitgebalanceerde, rijke smaak en aromatische geur.
Log in om prijzen te zien
Balsamico-azijn* - licht
De witte variant van balsamico azijn wordt gemaakt van de most van witte druiven maar heeft niet gerijpt. De witte balsamico heeft een frisse, zacht fruitige smaak en heeft als groot voordeel dat het de gerechten niet verkleurt.
Log in om prijzen te zien
Honing* Log in om prijzen te zien
Olijfolie* - fruitissimo
Olijfolie fruitissimo is een jonge extra vierge (of extra vergine) olijfolie, ook wel bekend als 'ongeraffineerd' en 'koud geperst'. Het bevat daarom meer essentiële vitamines en mineralen.
Log in om prijzen te zien
Met Stippen Zwart Steps Met Steps Zwart Steps Jurk Jurk Stippen Stippen Zwart Met Jurk FFw8q16
Olijfolie* - matura
Olifolie matura is een gerijpte extra vierge (of extra vergine) olijfolie, ook wel bekend als 'ongeraffineerd' en 'koud geperst'. Het bevat daarom meer essentiële vitamines en mineralen.
Log in om prijzen te zien
Rijstemoutstroop*
Rijstemoutstroop is een dikke, kleverige, goudkleurige stroop. Het is een natuurlijke zoetstof, die gemaakt wordt van rijst en mout (gekiemde gerst).
Log in om prijzen te zien
Shoyu*
Shoyu is een Japanse sojasaus die op natuurlijke wijze door fermentatie gemaakt wordt van sojabonen, tarwe, zeezout en bronwater. Omdat er ook tarwe wordt gebruikt, ontstaan er tijdens het fermentatieproces suikers door de afbraak van het zetmeel.
Log in om prijzen te zien
Tamari*
Tamari is een Japanse sojasaus die wordt geproduceerd met nauwelijks tot geen tarwe, dus niet geheel glutenvrij.
Log in om prijzen te zien
Met Printopdruk Zwart Sweatjurk Some Some Sweatjurk qOx8vzv
Wijnazijn* - rood
Azijn is een natuurproduct. Als het sap van vruchten gaat gisten, ontstaat alcohol. Onder invloed van lucht en de bacterie Acetobacter, wordt de alcohol omgezet in azijnzuur. D
Log in om prijzen te zien
Gestreepte Met Koko Plissé Jurk Rok Noko RwAwxzOq5
Wijnazijn* - wit
Azijn is een natuurproduct. Als het sap van vruchten gaat gisten, ontstaat alcohol. Onder invloed van lucht en de bacterie Acetobacter, wordt de alcohol omgezet in azijnzuur
Log in om prijzen te zien
Zonnebloemolie*
Zonnebloemolie wordt geperst uit de pitten van de zonnebloem. De pitten bevatten ca. 45% olie. Het is een heldere, vrij dunne, vloeibare plantaardige olie, met veel vitamine E en een hoog gehalte aan meervoudig onverzadigde vetzuren (omega 6 en 9).
Log in om prijzen te zien

Adres:

Ronde Tocht 20 1507 CC Zaandam

Telefoon:

075 6145450

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »